Programe naționale

Competiția pentru subvenționarea literaturii tehnico-științifice pentru anul 2017

Prin Ordinul MCI nr. 467/21.07.2017 s-a aprobat lansarea competiției pentru finanțarea literaturii tehnico-științifice pentru anul 2017. Competiția se desfășoară conform Ghidului privind finanțarea literaturii tehnico-științifice în anul 2017.

Documentele privind solicitarea de finanțare vor fi transmise la sediul Secretariatului Comisiei pentru Susținerea Literaturii Tehnico-Științifice, în  plic sigilat, conținând 1 exemplar pe suport de hârtie și o copie electronică pe CD, pe adresa: MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII, Registratura MCI/Secretariat Comisia pentru Susținerea Literaturii Tehnico-Științifice Str. I. D. Mendeleev nr. 21 - 25, sector 1, 010362 – București și prin email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenția secretarului Comisiei pentru Subvenționarea literaturii tehnico-științifice – Dna Diana Badea.

Persoana de contact pentru MCI este doamna consilier Daniela Dinică, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Propunerea transmisă prin email și inscripționată pe CD va conține cererea de finanțare completată conform Ghidului și certificată prin semnătura reprezentantului legal al solicitantului, precum și toate documentele doveditoare ale condițiilor de eligibilitate.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 19.08.2017, ora 15:00.

Mai multe informații se pot obține accesând link-ul: http://www.research.gov.ro/uploads/subventionare-literatura-ts/2017/anexa-ordin-467_21-07-2017.pdf