Programe naționale

MCI anunță lansarea competiției pentru finanțarea manifestărilor științifice și evenimentelor asociate în anul 2018

Ministerul Cercetării și Inovării și Colegiul Consultativ pentru CDI – Comisia  pentru manifestări științifice și expoziționale anunță lansarea competiției pentru finanțarea manifestărilor științifice și evenimentelor asociate în anul 2018. Se pot depune propuneri de manifestări care se vor desfășura până cel mult la 10 decembrie a.c.

Citeşte mai departe ...

Premierea rezultatelor cercetării - Brevete - consultare publică

Ministerul Cercetării și Inovării supune consultării proiectul de Pachet de informaţii pentru competiția 2017 – Program 1. Dezvoltarea sistemului național de CDI, Subprogram 1.1 Resurse Umane: Premierea rezultatelor cercetării - Brevete.

Propuneri/observații cu privire la conținutul documentului se primesc până la data de 20 septembrie 2017 pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi în CC la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe informații pot fi obținute accesând link-ul:

https://uefiscdi.ro/premierea-rezultatelor-cercetarii-brevete

 

Citeşte mai departe ...

Premierea rezultatelor cercetării - Articole - competiție deschisă

În cadrul Programului 1, Subprogramul 1.1. Resurse Umane a fost lansată competiția Premierea rezultatelor cercetării - Articole, aprobată prin Ordinul Ministrului Cercetării și Inovării nr. 507/17.08.2017.
Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare este 29 noiembrie 2017.
Informaţii utile:

Cererile de finanţare se depun, prin intermediul platformei on-line www.uefiscdi-direct.ro, nefiind necesară depunerea şi în format tipărit;

Platforma de depunere on-line a cererilor de finanţare va fi disponibilă începând cu 04 septembrie 2017;

Pentru premiile acordate din bugetul anului 2017 se primesc cereri de finanţare în regim continuu, până la data de 29 noiembrie 2017, ora 16:00;

Se evaluează doar cererile de finanţare care se regăsesc pe platforma de depunere on-line cu starea "finalizat".
 
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS