Blog cercetare

FGDB pune la bătaie un premiu de 3000 de euro pentru masteranzi și doctoranzi

Studenții masteranzi și doctoranzi cu vârsta de până la 30 de ani pot participa la concursul „Costin Murgescu”, organizat de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Anul 2019 este an comemorativ Costin Murgescu, prin urmare și concursul care îi poartă numele, ajuns la a VIII-a ediție, se dorește a fi unul de excepție.

Concursul a fost lansat, în formatul actual, la începutul lunii mai 2019. Lansarea a fost făcută atât pe pagina www.fgdb.ro, în secțiunea dedicată concursului (https://www.fgdb.ro/pagini/concursul-costin-murgescu), cât și pe pagina oficială Facebook FGDB (https://www.facebook.com/concurscostinmurgescu/).

Regulamentul și restul formularelor de înscriere  pot fi descărcate online.

Premiul concursului “Costin Murgescu” este în valoare de 3000 euro (valoare netă), juriul putând acorda suplimentar până la două mențiuni, în valoare de 500 euro fiecare (valoare netă), în funcție de noutatea ideii, originalitatea temei sau a perspectivei abordate.

Concursul dorește să ofere o șansă de afirmare tinerilor români care cercetează evoluțiile socio-economice si politice contemporane, indiferent cărei școli de gândire aparțin, și să îi promoveze în rândul specialiștilor de valoare.

Înscrierea în concurs se va face până la data de 15 octombrie 2019, iar data limită de trimitere a eseurilor este 11 noiembrie 2019.

Mult succes celor care se vor înscrie la acest concurs!