Blog cercetare

Prof. univ. dr. Daniela Constantin, key note speaker la cea de-a VI-a ediție a conferinței „Engine of Urban and Regional Development”

Faculty of Economics, Matej Bel University din Banska Bystrica, Slovacia, a organizat în perioada 20-22 septembrie 2017, cu prilejul celei de-a 40-a aniversări a facultății, ce-a de-a VI-a ediție a conferinței internaționale „Engine of Urban an Regional Development”.

Reprezentanta ASE București, prof. univ. dr. Daniela Constantin a avut onoarea de a fi unul din cei patru key note speaker ai manifestării, alături de profesorul Manfred Fischer de la Vienna University of Economics and Business, Austria, Prof. Peter Nijkamp de la Tinbergen Institute Amsterdam și Assoc. prof. John Östh, de la University of Uppsala, Sweden.

Prodecan responsabil cu cercetarea științifică, dezvoltarea și inovarea la Facultatea de Management și Administrație Publică din cadrul ASE București, director al Centrului de Cercetări pentru Prognoza Macroeconomică și Regională – PROMAR al ASE (de la înființarea sa, în ianuarie 2007 până în prezent), prof. Daniela Constantin a reprezentat cu cinste universitatea noastră, deschizând noi oportunități în colaborarea cu universități de prestigiu internațional și cu reprezentanți de seamă ai acestora.

Mai multe informații despre această manifestare puteți obține accesând: http://www.cers.umb.sk/