Anunțuri

Conferința internațională IAAB - Are Business Leaders Prepared to Handle Future Business Disruptions?

Detaliile evenimentului:

  • Date:  -   - 
  • Locație: București
  • Înregistrare

Conferința internațională IAAB - „Are Business Leaders Prepared to Handle Future Business Disruptions?” se adresează mediului academic și cercetătorilor din România și S.U.A. și va avea loc pe 9 octombrie 2018 în București, România.

Lansarea conferinței: 22 martie 2018
Trimiterea formularului de înscriere și a rezumatului: 1 iunie 2018
Termenul final pentru trimiterea lucrării, în formă integrală, în limbile romană și engleză:25 iunie 2018
Anunțarea rezultatelor comisiei de evaluare (peer-review): 1 august 2018
Taxa de participare/persoana: 150 USD
Persoana de contact: Dana Ghiorghiu, Coordonator Academic, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lucrările participante vor fi publicate în suplimentul Proceedings al revistei "Calitatea - access la succes", inclusă în următoarele baze internaționale de date: SCOPUS, EBSCO, CABELL'S, PROQUEST.

Înregistrarea pentru conferință:

Puteți participa la conferința numai în calitate de autori și/sau co-autori a lucrărilor prezentate.

Vă puteți înregistra la conferință contactându-ne pentru a primi formularul de înscriere, completându-l și trimițându-l la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termenul pentru trimiterea formularului de înscriere este 1 iunie 2018.

Precizăm faptul că o persoană poate participa în calitate de unic autor cu o singură lucrare.

În calitate de co-autor nu există restricții din punct de vedere al numărului de lucrări care pot fi prezentate la conferință. Este responsabilitatea colectivului de co-autori să desemneze un reprezent care va participa la conferință în vederea susținerii lucrării.

Formularul de înscriere conține un spațiu destinat rezumatului. În cazul în care doriți să participați cu o lucrare în calitate de autor și/sau cu una sau mai multe lucrări în calitate de co-autori, vă rugăm să inserați rezumatele tuturor lucrărilor în același formular de înscriere, menționând numele tuturor (co) autorilor și al reprezentantului grupului de autori la conferință.

Menționăm faptul că numai persoanele participante la conferința vor achita taxa de participare, indiferent de numărul co-autorilor unui articol.

Comitetul de organizare:

În calitate de autori și/sau coautori, dumneavoastră veți trimite către comitetul de organizare formularul de înscriere, rezumatele și lucrările pe care intenționați să le susțineți în cadrul conferinței.

În funcție de lucrările primite, comitetul de organizare va decide care sunt secțiunile principale ale conferinței.

Comitetul de organizare va verifica dacă au fost respectate condițiile formale de redactare a lucrărilor. În cazul în care o lucrare nu respecta toate condițiile cerute, comitetul de organizare va notifica autorul/autorii pentru revizuirea lucrării.

Trimiterea formularului de înscriere, a rezumatelor și a lucrărilor nu acorda automat dreptul de participare la plenul conferinței. Lucrările vor dobândi acest drept numai după ce vor obține calificatiul “admis” din partea comisiei de evaluare.

 

Adresa la care va avea loc conferința:

Sediul ASEBUSS-IAAB se afla la 10 minute de centrul Bucureștiului (Piața Universității/Piața Romană). Mijloace de transport în comun: autobuzele 126, 226, 168, 368, 178.

Adresă:
Calea Grivitei 8-10, etajul 8, București, sector 1

Telefon: +4 021-319.64.40; +4 021-319.64.41

Fax: +4 021-312.59.34