Programe naționale

Premierea rezultatelor cercetării - Brevete - consultare publică

Ministerul Cercetării și Inovării supune consultării proiectul de Pachet de informaţii pentru competiția 2017 – Program 1. Dezvoltarea sistemului național de CDI, Subprogram 1.1 Resurse Umane: Premierea rezultatelor cercetării - Brevete.

Propuneri/observații cu privire la conținutul documentului se primesc până la data de 20 septembrie 2017 pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi în CC la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe informații pot fi obținute accesând link-ul:

https://uefiscdi.ro/premierea-rezultatelor-cercetarii-brevete

 

Citeşte mai departe ...

Premierea rezultatelor cercetării - Articole - competiție deschisă

În cadrul Programului 1, Subprogramul 1.1. Resurse Umane a fost lansată competiția Premierea rezultatelor cercetării - Articole, aprobată prin Ordinul Ministrului Cercetării și Inovării nr. 507/17.08.2017.
Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare este 29 noiembrie 2017.
Informaţii utile:

Cererile de finanţare se depun, prin intermediul platformei on-line www.uefiscdi-direct.ro, nefiind necesară depunerea şi în format tipărit;

Platforma de depunere on-line a cererilor de finanţare va fi disponibilă începând cu 04 septembrie 2017;

Pentru premiile acordate din bugetul anului 2017 se primesc cereri de finanţare în regim continuu, până la data de 29 noiembrie 2017, ora 16:00;

Se evaluează doar cererile de finanţare care se regăsesc pe platforma de depunere on-line cu starea "finalizat".
 
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS