Blog cercetare

ÎNTÂLNIREA CONSORȚIULUI PROIECTULUI ORIZONT 2020 – IMAJINE – Aberystwyth University, Marea Britanie

În perioada 10-13 iulie 2018, doamnele prof. dr. Daniela-Luminița Constantin, director de proiect – PP2-ASE și prof. dr. Zizi Goschin, responsabil WP2 pentru PP2-ASE au participat la întâlnirea consorțiului proiectului Orizont 2020 “Integrative Mechanisms for Addressing Spatial Justice and Territorial Inequalities in Europe” (IMAJINE), Grant Agreement No. 726950/2016, care a avut loc la Department of Geography and Earth Sciences, Aberystwyth University, Marea Britanie.

Citeşte mai departe ...

Competiția de proiecte în vederea elaborării Strategiei Academiei de Studii Economice din București 2021-2030

UPDATE: 02.07.2018

Anunț privind declararea proiectului câștigător

 

LISTA PROPUNERILOR DE PROIECT CARE ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE DE ÎNSCRIRERE LA CONCURS ȘI CRITERIILE DE ELIGIBLITATE

 

 1. Proiectul „Fundamentarea și elaborarea strategiei ASE pentru perioada 2020-2030”, director de proiect prof. univ. dr. Ion POPA

 

Citeşte mai departe ...

MCI anunță lansarea celei de a doua competiţii pentru finanțarea manifestărilor științifice și evenimentelor asociate

Ministerul Cercetării și Inovării, Colegiul Consultativ pentru CDI – Comisia pentru manifestări ştiinţifice şi expoziţionale, anunţă lansarea celei de a adoua competiţii pentru finanţarea manifestarilor ştiinţifice și evenimentelor asociate în anul 2017.  Propunerile de manifestări științifice și evenimente asociate care se desfășoară până pe 18 decembrie a.c. se pot depune în perioada 19 – 24 noiembrie (data de înregistrare la Registratura MCI).

Citeşte mai departe ...

A III-a ediție a Conferinței internaționale „Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”

Pentru a face auzită vocea cercetătorilor în cadrul Procesul Bologna și a continua dialogul între cercetători și decidenții politici privind noile tendințe la nivel global, cât și asupra viitorului Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA) la nivel particular, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) împreună cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Ministerul Educației Naționale (MEN), sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării, organizează a treia ediție a Conferinței Internaționale a Cercetătorilor Bologna “Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference (FOHE-BPRC 2017), în perioada 27 – 29 noiembrie 2017 la București, la Hotel Intercontinental.
Citeşte mai departe ...

Workshop InnoHPC

UEFISCDI și Universitatea de Vest din Timișoara, parteneri în proiectul InnoHPC - High-performance Computing for Effective Innovation in the Danube Region, finanțat din programul de cooperare interregională Danube Transnational Programme, organizează workshopul „High- performance computing in science and technology”. Evenimentul, conex conferinței „International Symposium on Symbolic and Numeric Algorithms for Scientific Computing – SYNASC 2017”, va avea loc în data de 22 septembrie 2017, la Universitatea de Vest din Timișoara, între orele 10:00-13:00. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS